Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام و المسلمین استوار گفت: جلوه زندگی امام حسین(ع) زمانی است که در مقابل یزید به دلیل نداشتن صلاحیت دست به قیام زدند و به همه اعلام کردند که یزید با کار های ناپسند شایستگی خلافت بر مسلمانان را ندارد؛ امام سوم شیعیان با قیام علیه یزید بزرگترین امر به معروف و نهی از منکر را انجام دادند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام و المسلمین محمد استوار میمندی مدیر حوزه‌های علمیه استان فارس در گفتگو با سرویس فرهنگ و اندیشه‌های دینی شیرازه، با بیان اینکه روز سوم تا پنجم ماه شعبان سالروز میلاد سرداران بزرگ دشت کربلا است، گفت: این سه روز میلاد کسانی است که در جهاد در راه خدا و پیامرسانی دفاع از مکتب عاشورا نقش آفرینی کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: امام حسین(ع) شخصیتی است که از ابتدای ولادت در خانه حماسه، رشادت، وحی و شجاعت قدم به عرصه گیتی گذاشتند و از همان ابتدای کودکی تحت تربیت پیامبر اکرم (ص) بوده اند لذا حضرت محمد(ص) در خصوص منزلت جایگاه امام سوم شیعیان می فرمایند:((من حسین را دوست دارم و حسین پاره تن من است)). این سخن نشان می دهد که امام حسین(ع) جایگاه بسیار والایی در اسلام دارند.   مدیرحوزه های علمیه استان فارس با اشاره به اینکه آنچه در زندگی امام حسین(ع) باید مورد توجه همگان قرار گیرد، ولایت مداری ایشان نسبت به پدرشان امیر المومنین(ع) است، افزود: در جنگ جمل، صفین و نهروان این موضوع تجلی پیدا کرد؛ در زمان امامت برادرشان امام حسن(ع) شاهد هستیم که امام حسین(ع) در مقابل برادرشان قرار نگرفتند و تصمیم های برادر بزرگتر را به عنوان یک مجری به خوبی انجام می داند.   حجت الاسلام و المسلمین استوار جلوه زندگی امام سوم شیعیان را در دورانی دانست که در مقابل یزید به دلیل نداشتن صلاحیت دست به قیام زدند، ابرازکرد: درآن زمان به همه اعلام کردند که یزید با کارهای ناپسند شایستگی خلافت بر مسلمانان را ندارد؛ امام حسین(ع) با قیام علیه یزید بزرگترین امر به معروف و نهی از منکر را انجام دادند.    وی نام‌گذاری روز ولادت امام حسین(ع) به عنوان روز پاسدار را مورد توجه قرارداد و افزود: به سبب اینکه امام حسین علیه السلام بزرگ خواستار اسلام شدند که از حریم اسلام پاسداری کردند، لذا روز ولادت پیشوای سوم شیعیان را به پاس زحماتی که پاسداران انقلاب اسلامی در طول انقلاب اسلامی کشیدند، به نام روز پاسدار نامگذاری کردند.    وی تصریح کرد: همانطور که قمربنی هاشم(ع) تبلور جانبازی و جان نثاری را در صحرای کربلا نسبت به امام زمان خودش انجام داد و نماد جانبازان در راه اسلام شد، روز ولادت ایشان را نیز به نام روز جانباز نامیدند.   انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: امام حسین ع سوم شیعیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۴۹۴۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت مستند تصویری شبیه‌سازی حرم مطهر امام حسین (ع) در شیراز

ایسنا/فارس معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی پیشنهاد داد مستند تصویری از روایت ساخت پروژه فاخر شبیه‌سازی حرم مطهر امام حسین (ع) در بافت تاریخی شیراز ساخته شود.

مریم جلالی امروز، ۶ اردیبهشت در بازدید از پروژه فاخر شبیه‌سازی حرم مطهر امام حسین (ع) در بافت تاریخی شیراز گفت: هر حرمی از اهل‌بیت(ع) موزه، عرض ارادت هنرمندان صنایع‌دستی است.

معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی افزود: استاد هنرمند این اثر ارزشمند تمام تجلیات و این عرض ارادتی که طی قرن‌ها می‌توان برای یک حرم مطهر متصور شد را مینیاتوری کرده‌ است.

وی افزود: این اثر ارزشمند اضلاع مختلف و ساحت‌های مختلفی دارد که می‌توان به ساحت هنر، معرفت، ارادت، پشتکار و تلاش و استمرار و آموزش اشاره کرد.

جلالی با بیان اینکه تجمیع همه هنرها نشان از پیوند بین نسلی است و نشان از حفظ و نگهداری هنری ایرانی است، افزود: همیشه در طول تاریخ ایرانیان هنر را با عشق و ارادت نگه‌داشته‌اند و ما باید بتوانیم روایت رنجی که پشت این گنج بوده را نمایش دهیم و این وظیفه و مسئولیت ماست.

معاون وزیر میراث فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی پیشنهاد داد: یک مستند تصویری از روایتی که استاد این اثر ارزشمند در حوزه‌های مختلف دارد، ساخته شود و در معرض دید عموم گذاشته شود، چراکه اثر تجلی هنر اسلامی است.

به گزارش ایسنا، پروژه فاخر شبیه‌سازی حرم مطهر امام حسین (ع) در بافت تاریخی شیراز در مقیاس یک پانزده و یکی از آثار ارزشمند هنرمند استاد حیدریان است که ساخت آن به مدت ۱۱ سال به طول انجامیده است.

وزن این بنا سه تن است هنرهای به‌کاررفته در این اثر شامل ۲۵ حرفه هنری ازجمله مقرنس‌کاری، گچ‌بری، نجاری، جوشکاری، ریخته‌گری، قالب‌سازی، قلم‌زنی، آینه‌کاری، آجر تراشی، میناکاری، نورپردازی، معماری، خطاطی ثلث و کوفی، گره چینی، طراحی و راه‌اندازی سیستم‌های صوتی، حجاری، سنگ‌تراشی، طراحی اسلیمی و... است،ا بعاد این بنا عبارتند از عرض دو هزار میلی‌متر، طول سه هزار و دویست میلی‌متر و ارتفاع دو هزار و هفتصدمیلی متر است که بیش از ۱۲۴ هزار قطعه شامل ۲۴۰ عدد لامپ، سنگ سنندج، سنگ مرمر، کاشی هفت رنگ، نقره خالص، چوب ساج و طلای ۲۴ عیار در آن به کار رفته است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کتاب «رازهای زیارت اربعین» روانه بازار نشر شد
  • امام جمعه نجف اشرف: اوضاع جهان به نفع اسلام پیش می رود
  • نوه امام خمینی در خارج از کشور چه کاره است؟ 
  • نوه امام خمینی در خارج از کشور چه شغلی دارد؟
  • مراسم ویژه خدام حسینی در حرم مطهر امام حسین(ع) عصر جمعه
  • چرا زیارت حضرت عبدالعظیم حسنی برابر با زیارت امام حسین (ع) است؟
  • زمینه‌سازان شهادت امام حسین (ع)
  • ساخت مستند تصویری شبیه‌سازی حرم مطهر امام حسین (ع) در شیراز
  • کانون خدمت رضوی شهرستان تهران آغاز به کار کرد/بزرگترین پرچم رضوی در پایتخت به اهتزاز درمی‌آید
  • فرونشست زمین در میدان امام حسین (ع) یزد + ویدئو